Vladimirs Kļičko cīņā ar Līpaju gaida «īstu vardarbību» (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ukrainas smagā svara bokseris Vladimirs Kļičko noskaņojies, ka cīņa par četrām pasaules čempiona jostām smagsvariem pret austrālieti Aleksu Līpaju būs «īsta vardarbība».

Abu bokseru duelis 26.aprīlī norisināsies Vācijas pilsētā Oberhauzenē.

Šajā cīņā Kļičko aizstāvēs Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) jostas.

«Līpajs ir potenciālais pastarītis, taču viņš var pārsteigt,» pirms gaidāmās cīņas izteicies Kļičko. «Līpajs centīsies mani pārspēt ar īstu vardarbību.»

«Viņa plusi nav tehnika un taktika, tāpat viņam trūkst pieredzes, un šos viņa trūkumus grasos izmantot. Demonstrēšu to, ka šobrīd esmu pasaulē spēcīgākais bokseris,» paudis 38 gadus vecais Kļičko, kurš karjeras laikā piedalījies 64 cīņās, triumfējot 61 no tām, turklāt 51 panākumu izcīnījis ar nokautu.

Pašlaik 34 gadus vecais Līpajs ir obligātais pretendents uz WBO čempiona jostu. Viņš karjeras laikā aizvadījis 37 cīņas, kurās gūtas 30 uzvaras (24 ar nokautu) un piedzīvoti četri zaudējumi.

Austrāliešu bokseris jau pavēstījis, ka gatavojas karam ar Kļičko un grasās mājās pārvest visas viņa jostas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu