«Dinamo Judo Talents Cup» triumfē Baltkrievijas klubs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās nedēļās nogalē notika V starptautiskais «Dinamo džudo talantu kauss 2014». Sacensības norisinājās U-10, U-12, U-14 meiteņu un zēnu grupās.

Sacensības notika Rēzeknē, sporta kompleksā Valsts robežsardzes koledžā. Turnīrā piedalījās zēni un meitenes (līdz 13 gadiem) no trijām valstīm - Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas.

Komandu kopvērtējumā uzvarēja sporta klubs «Dinamo» no Minskas.

Otro un trešo vietu izcīnīja Latvijas sporta klubi - attiecīgi no «Lido», kuru trenē titulētais treneris Andrejs Rudniks, un Pierīgas BJSS. Savukārt «Dinamo Lat» džudo klubs ieguva ceturto vietu (3 zelta, 5 sudraba un 5 bronza medaļas).

No latviešiem šajā turnīrā jāizceļ Ņikita Golubeva, kurš šogad kļuva arī par bronzas medaļas ieguvēju Latvijas čempionātā, bet šajās sacensībās ieņēma pirmo vietu. Savukārt Vladislavs Miņenkovs divās vecuma kategorijās ieguva otrās vietas, Aleksandrs Stoma izcīnīja pirmo un otro vietu, bet Nika Jankovskaja ierindojās trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu