Snūkera leģenda O'Salivans PČ gatavojas ar 16 gadīgo latvieti (29)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenais pasaules čempions snūkerā Ronijs O'Salivans gaidāmajām pasaules meistarsacīkstēm gatavojies kopā ar 16 gadus veco talantīgo Latvijas spēlētāju Rodionu Judinu, vēsta laikraksts «Daily Star».

Judins pašlaik mācās sūnkera akadēmijā Šefīldā, bet O'Salivans tur gatavojas pasaules čempionātam, kurā pirmās kārtas spēli aizvadīs jau sestdien.

O'Salivans atzinis, ka cīņai par savu sesto pasaules čempiona titulu gatavojas nopietni, jo zina, ka 17 dienas ilgajā turnīrā nedrīkst atslābināties.

Kā ziņots, jau pirms diviem gadiem Judins Daugavpilī pirms Eiropas čempionāta izspēlēja vienu freimu arī ar divkārtējo pasaules čempionu Marku Viljamsu.

Augustā 38 gadus vecais O'Salivans varētu būt sagaidāms arī Latvijas galvaspilsētā, jo «Arēnā Rīga» risināsies Pasaules Profesionālā Biljarda un Snūkera Asociācijas (WPBSA) Eiropas tūres posms, kurā varētu piedalīties visas lielākās pasaules zvaigznes.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu