«Ghetto Basket» ranga līderi «Medsport.lv» iegūst trešo ceļazīmi uz Ventspils festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 22. jūlijā, Grīziņkalnā, ielu basketbola «Ghetto Basket» turnīra šīs sezonas ranga līdervienība «Medsport.lv» kļuva par trešo komandu, kura ieguvusi automātisko ceļazīmi uz 9. augustā notiekošo «Ghetto Games» Ventspils festivāla starptautisko ielu basketbola turnīru.

Iknedēļas «Ghett Basket» turnīrā Grīziņkalnā 22. jūlija posmā notika arī cīņa par trešo ceļazīmi uz 9. augusta «Ghetto Games» Ventspils festivāla starptautisko ielu basketbola turnīru, kuru ieguva komandas «Medsport.lv» (Jānis Āre, Kristaps Jurjāns, Nauris Miezis, Andris Epners) basketbolisti finālā ar 15:11 uzveicot komandu «Kripatas» (Matīss Rožlapa, Mārtiņš Motivāns, Artūrs Kramiņš, Jānis Lasmanis). Trešajā vietā palika komandas «Armets» basketbolisti (Arvis Vālodze, Gatis Justovičs, Salvis Mētra, Edgars Krūmiņš). Jau iepriekš ceļazīmes izcīnīja komandas «Mazais/Sportabode.lv» un «Sivēni».

Ventspils starptautiskajā ielu basketbola turnīrā startēs vismaz astoņas Latvijas komandas. Četras no ceļazīmēm tik izspēlētas «Ghetto Basket» turnīros Grīziņkalnā. Ielu basketbolistiem vēl būs viena šāda iespēja 31. jūlijā. Četras ceļazīmes saņems «Ghetto Basket» ranga labākās komandas uz 3. augustu.

«Ghetto Basket» turnīra posmi Grīziņkalnā notiek sociālā projekta «Es zinu, Tu to vari!» ietvaros. Lielākā daļa projekta «Es zinu, Tu to vari!» pasākumu būs veltīti jauniešiem, atsevišķi pasākumi paredzēti arī ģimenēm kopā ar bērniem. Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus būt fiziski aktīviem un veidot izpratni, ka veselīgs un aktīvs dzīvesveids un atteikšanās no dažādu atkarības vielu lietošanas palīdz sasniegt nospraustos mērķus.

Projekta ietvaros no jūlija līdz augustam notiks vairāk nekā 58 pasākumi visā Latvijā – ielu basketbola turnīri, ielu vingrošanas sacensības un citi ielu kultūras pasākumi, kā arī nometnes un ģimeņu sporta dienas. Par visām projekta aktivitātēm var uzzināt portāla draugiem.lv lapā draugiem.lv Aktivitātes veidotas tā, lai tās būtu vienkāršas un viegli pieejamas ikvienam interesentam.

Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs atgādina - veselības saglabāšanas visa mūža garumā pamatā ir cilvēka personīgā atbildība. Ārstēšana un veselības aprūpe cilvēka veselību ietekmē aptuveni pa 20%. Atlikušie 80% ir katra cilvēka personīgi izdarītās izvēles – veselīgs vai neveselīgs dzīvesveids – uzturs, fiziskās aktivitātes vai to neesamība, veselībai kaitīgu vielu lietošana vai izvairīšanās no tām, riskants vai drošs dzīvesveids, sociālie faktori, izglītība u.c. Īpaši būtiski to ir apzināties jau jaunībā un savu dzīvi balstīt uz veselību pozitīvi ietekmējošām izvēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu