«Dankerim» Dārgajam 2. vieta, «Ghetto Family» kvartetam dalīta 5. vieta «Moscow Open»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Family» atlēts Kristaps Dārgais sestdien Maskavā izcīnīja 2. vietu prestižā ielu basketbola turnīra «Moscow Open» «Slam Dunk» konkursā, bet kopā ar Raimondu Elbakjanu, Artūru Kramiņu un Edgaru Krūmiņu ieguva dalītu piekto vietu «Trīs pret trīs» turnīrā.

«Slam dunk» turnīrā uzvarēja Latvijā vēl pagaidām mazpazīstamais ukraiņu jaunais talants Iļja Kroška. Finālā 18 gadus jaunais un tikai 1,76 metrus garais Kroška iekaroja žūrijas simpātijas ar «danku» pāri cilvēkam un reklāmas plakātam, bet Dārgais ar sarežģītāku, taču mazāk efektīvu «danku» šoreiz palika otrajā vietā.

Vēl viens «Sprite Slam Dunk» Rīgas konkursā redzētais dalībnieks amerikānis Porters Meiberijs palika 3. vietā.

«Trīs pret trīs» turnīra ceturtdaļfinālā «Ghetto Family» šoreiz tā pa īstam nespēja likt lietā savu draudīgāko ieroci tālmetienus, ļaujot Sanktpēterburgas komandai «Ogņezaščita» spēles vidū iegūt izšķirošo pārsvaru. Krievijas kvartets bija pārāks ar 20:17.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu