Meivezers vēlreiz pārspēj Maidanu, aizstāvot WBC un WBA jostas (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais pusvidējā svara bokseris amerikānis Floids Meivezers sestdien guva savu 47.panākumu karjerā pēc kārtas, aizstāvot sev piederošās Pasaules Boksa padomes (WBC) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) jostas.

Meivezers 12 raundu cīņā Lasvegasā pieveica argentīnieti Markosu Maidanu. Uzvaru amerikānim deva visi trīs tiesneši - divi no tiem ar rezultātu 116:111, bet trešais panākumu novērtēja ar 115:112.

Šī bija Meivezera 47.uzvara tikpat cīņās.

Zīmīgi, ka abi bokseri savā starpā tikās arī maijā, pārākam arī toreiz esot Meivezeram.

«Mēģināju nelīst pie ringa malām, tā arī bija atšķirība starp mums abiem. Iepriekšējā tikšanās reizē cīnījos labāk, šoreiz jutos izsmelts un noguris,» pēc dueļa skaidroja Meivezers.

Tāpat ASV sportists apsūdzēja Maidanu košanā. «Cīņas laikā viņš man iekoda rokā, pēcāk nevarēju roku normāli izmantot.»

Šos izteikumus gan 37 gadus vecais Maidana noliedza. «Meivezers laikam domā, ka esmu suns, bet tā nav, viņam dueļa laikā nekodu. Godīgi sakot, domāju, ka triumfēšu cīņā. Tā jutos, bet tiesneši uzvaru gribēja iedot bokserim, kurš vairāk ringā kustās.»

Arī pēc maijā notikušās spēkošanās Maidana, kurš tagad 40 cīņās cietis piecas neveiksmes, uzskatīja, ka duelī ticis «apzagts».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu