Jūrmalas ziemas sporta svētki pārsteigs ar grandiozu izklaides un sporta programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau pavisam drīz, 21. februārī, Jūrmalā pie «Baltic Beach Hotel» pulcēsies ziemas sporta veidu entuziasti un veselīga dzīvesveida piekritēji ne tikai no Jūrmalas, bet visas Latvijas. Ikvienu dalībnieku – gan mazu, gan lielu – priecēs grandioza izklaides un sporta programma, kā arī balvu fonds 10 000 eiro vērtībā.

Iepriekšējā reģistrēšanās pasākumam turpinās līdz 17. februārim, bet pasākuma organizatori aicina reģistrēties laikus, jo līdz 9. februārim dalībai Jūrmalas ziemas sporta svētkos ir īpaši draudzīga cena – tikai 5 eiro. Savukārt bērniem līdz 12 gadu vecumam un skolēniem no visas Latvijas dalība bez maksas.

«Jūrmala ir veselīga pilsēta un aktīva dzīvesveida atbalstītāja. Tāpēc esmu gandarīts, ka lielākie ziemas sporta veidu svētki notiks tieši pie mums – Latvijas vienīgajā kūrortpilsētā, pašā jūras krastā. Jūrmalas pilsēta ir padomājusi ne tikai par slēpotājiem, bet arī līdzjutējiem un citu disciplīnu cienītājiem. Un īpaši jauno paaudzi – veselīga dzīvesveida paradumi jāveido jau kopš bērnības, tāpēc Jūrmala visiem Latvijas bērniem un skolēniem nodrošina ieeju pasākumā bez maksas,» komentē Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Pasākuma organizatori aicina Jūrmalas ziemas sporta svētkos piedalīties ne tikai slēpotājus, bet ikvienu, jo paredzēts ir ne vien «Möller's» slēpojums, bet arī grandioza izklaides programma – skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi. Ņemot vērā ziemai raksturīgos mainīgos laikapstākļus, gadījumā, ja slēpošanai nebūs pietiekami daudz sniega, sacensības notiks nūjošanas un skriešanas distancēs, par to informējot jau reģistrējušos dalībniekus iepriekš.

Pasākumu vadīs un par uzmundrinošu atmosfēru rūpēsies Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītāji – TV seja un aktīva dzīvesveida piekritēja Anna Rozīte un populārās grupas «Musiqq» dalībnieks Emīls Balceris. Visas dienas garumā par muzikālo noformējumu un sasildošu mūziku gādās viens no pieprasītākajiem dīdžejiem Latvijā Toms Grēviņš.

Reģistrēties pasākumam var mājaslapā www.maratoni.lv no 26. janvāra līdz 17. februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17. februārim, dalība bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties www.maratoni.lv līdz 9. februārim, dalības maksa ir 5 eiro; reģistrējoties no 10. līdz 17. februārim, dalības maksa – 7 eiro. Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 17. februārim, rakstot uz e-pastu sport@alphabaltic.lv, norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci.

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams www.maratoni.lv.

Jūrmalas pilsētā ik gadu notiek vairāk nekā 400 dažāda mēroga sporta pasākumu aktīva un veselīga dzīvesveida cienītājiem, tostarp skriešanas, velobraukšanas, skrituļslidošanas un airēšanas maratoni, Pludmales skriešanas svētki, Jūrmalas ziemas sporta svētki u.c. Jau vairāk nekā 10 gadus Jūrmala lepojas ar Pasaules Veselības organizācijas piešķirto Veselīgās pilsētas statusu. Savukārt kopš 2014.gada Jūrmala kļuvusi arī par Baltijas valstu pludmales volejbola galvaspilsētu, kurā noritēs CEV Masters turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu