Jūrmalas Ziemas sporta svētkos Jūrmalas skola izcīna balvu - grupas «Musiqq» koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 21. februārī, norisinājās unikāls ziemas sporta veidu pasākums Latvijā – Jūrmalas Ziemas sporta svētki. Īpašās sacensībās svētku ietvaros piedalījās Jūrmalas skolas, kas cīnījās par Jūrmalas pilsētas domes īpaši sagatavotu balvu – ekskluzīvu populārās grupas «Musiqq» koncertu. Spraigā konkurencē balvu izcīnīja Jūrmalas Valsts ģimnāzijas komanda.

Īpašajās Jūrmalas skolu sacensībās piedalījās piecas skolas – Jūrmalas Valsts ģimnāzija, Majoru vidusskola, Pumpuru vidusskola, Mežmalas vidusskola un Kauguru vidusskola.

Piedaloties gan skriešanas un nūjošanas distancēs, gan īpašās sportiskajās aktivitātēs – biatlona šaušanā, hokeja sitiena stipruma mērīšanā un testa braucienos ar maģisko velosipēdu, pārliecinoši uzvarēja Jūrmalas Valsts ģimnāzijas komanda. Skolas kolektīvs mācību gada noslēgumā, 15.maijā, savā skolā uzņems populāro grupu «Musiqq», kas sniegs ekskluzīvu koncertu tieši Jūrmalas Valsts ģimnāzijas kolektīvam.

«Mēs esam ļoti gandarīti, ka Jūrmalas Ziemas sporta svētkos piedalījās tik daudz skolēnu un ne tikai no Jūrmalas, bet visas Latvijas. Jūrmalas pilsēta vienmēr ir uzsvērusi aktīva un veselīga dzīvesveida lomu tieši jauniešu vidū. Visas Jūrmalas pilsētas domes kolektīva vārdā sveicu Jūrmalas Valsts ģimnāziju, kas Jūrmalas Ziemas sporta svētkos bija gan aktīvākā, gan spēcīgākā Jūrmalas skolu komanda. Novēlam, lai Jūrmalas Ziemas sporta svētki ir tikai starta punkts, lai aizvien vairāk jauniešu dzīvotu veselīgi un aktīvi,» aicina Jūrmalas pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja Indra Brinkmane.

Šodien, 26.februārī, Jūrmalas Ziemas sporta svētku organizatori un Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji viesojās Jūrmalas Valsts ģimnāzijā un svinīgā pasākumā pasniedza balvu, kā arī vēlēja skolas komandai kļūt vēl aktīvākai un atcerēties, ka aktīvs un veselīgs dzīvesveids ir nozīmīgs pamats labiem panākumiem gan mācībās, gan ārpus skolas.

Jūrmalas pilsētā ik gadu notiek vairāk nekā 400 dažāda mēroga sporta pasākumu aktīva un veselīga dzīvesveida cienītājiem, tostarp skriešanas, velobraukšanas, skrituļslidošanas un airēšanas maratoni, Pludmales skriešanas svētki, Jūrmalas ziemas sporta svētki u.c.

Jau vairāk nekā 10 gadus Jūrmala lepojas ar Pasaules Veselības organizācijas piešķirto Veselīgās pilsētas statusu. Savukārt kopš 2014.gadā Jūrmala kļuvusi arī par Baltijas valstu pludmales volejbola galvaspilsētu, kurā noritēs CEV Masters turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu