Rastorgujevs neilgi pirms PČ sagaidījis ģimenes pieaugumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs neilgi pirms pasaules čempionāta, kas sāksies šonedēļ, sagaidījis ģimenes pieaugumu, pastāstīja Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) pārstāve Marita Vilciņa.

28.februārī sportista sievai Jolantai piedzimusi meita.

Pasaules čempionāts biatlonā ceturtdien Somijā sāksies ar jauktās stafetes sacensībām, bet nedēļas nogalē sagaidāms sprints un iedzīšana.

Iepriekšējās sezonas Pasaules kausa noslēguma kopvērtējumā Rastorgujevs izcīnīja 16.vietu, kas ir Latvijas sportistu trešais visu laiku augstākais panākums.

Pasaules kausa sacensībās Rastorgujevs iepriekšējā sezonā astoņās sacensībās iekļuva labāko desmitniekā. Savukārt Soču olimpiskajās spēlēs viņam sekmīgākā bija devītā vieta 12,5 kilometru iedzīšanas distancē.

Šajā sezonā Latvijas biatlonists vairākkārt saskāries ar neveiksmēm un veselības problēmām, tāpēc šobrīd Pasaules kausā viņš atrodas 28.pozīcijā. Šajā sezonā Rastorgujevs Pasaules kausa sacensībās reizi izcīnījis piekto vietu, bet divreiz finišējis sestais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu