Briedis: Jādara viss iespējamais, lai izsistos līdz pašai augšai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas spēcīgākais bokseris Mairis Briedis noslēdzis vienošanos ar ASV promotieru kompāniju «Main Events», kas Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) pasaules čempionam boksā pavērs jaunas karjeras iespējas, sportists pastāstīja LTV raidījumam «Rīta Panorāma».

«Tas ir mans pirmais līgums, un domāju, ka arī viens no lielākajiem. Amerikā «Main Events» ir viena no lielākajām, pieprasītākajām promotieru aģentūrām. Tālāk viss būs atkarīgs no manis, cīņas būs interesantas un diezgan smagas,» pastāstīja Briedis.

Viņš pieļauj, ka šai kompānijai iepaticies, pateicoties savam boksa stilam.

«Būs jādara viss, kas ir manos spēkos, lai izsistos līdz pašai augšai,» norādīja Briedis. «Main Events» kompānija Briedim nodrošinās tikšanos ar pretinieku, TV translācijas un finanses.

Viņa pirmā cīņa, ko organizēs «Main Events», visticamāk, notiks jūnija beigās vai jūlija sākumā. Brieža pretinieks būs viens no pašreiz Top 5 bokseriem pasaulē, bet viņa vārdu latvietis vēl nevēlējās atklāt, jo par 100% vienošanās nav noslēgta.

Savukārt gada pirmo cīņu Briedis aizvadīs šajā piektdienā, kad tiksies ar vācieti Bjeru Blaški. Paredzams, ka dueli tiešraidē būs iespējams vērot arī kanālā «Eurosport». «Cerams, ka no manas puses nebūs daudz kļūdu un parādīšu labu boksu,» sacīja Briedis.

Kopš pēdējās cīņas, kas notika pagājušā gada novembrī, Briedis pārcietis divas operācijas, bet šobrīd viņš jūtas optimālā formā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu