Piedalies maratoni.lv sporta pasākumos un brauc ar jaunu Peugeot 308 Active Plus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vieni no lielākajiem sporta pasākumu rīkotājiem Latvijā «Alpha Baltic Sport» sadarbībā ar oficiālo Peugeot pārstāvi «Forum Auto» aicina piedalīties vismaz vienā no 2015. gada sezonas sporta pasākumiem un laimēt iespēju gadu braukt ar stilīgo, ekonomisko un komfortablo automašīnu Peugeot 308 bez maksas. Loterijā piedalās visi, kas reģistrējušies kādam no maratoni.lv organizētajiem pasākumiem no 2015. gada 10. aprīļa līdz 27. septembrim.

Papildus automašīnas «Peugeot 308» izlozei pieci dalībnieki iegūs iespēju bez maksas piedalīties piecos 2016. gada sezonas maratoni.lv sporta pasākumos. Pieteikties loterijai var vairākkārt – jo vairāk pasākumos piedalīsies, jo lielāka iespēja laimēt balvu. Tāpat piedalīties ir aicinātas arī komandas, kuru dalībnieki, reģistrējoties maratonam, automātiski piedalās izlozē individuāli.

Loterijā piedalīties un iegūt lietošanā Peugeot 308 var, reģistrējoties kādam no šiem pasākumiem:

4. maijs – Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā.

24. maijs – Ķekavas velomaratons.

26. jūlijs – «Spices» skrituļslidošanas maratons.

23. augusts – Olaines MTB maratons.

27. septembris – Jūrmalas skriešanas svētki.

Par Peugeot 308 Active Plus: ekonomisks auto, kas lieliski apvieno funkcionalitāti, jaunākās tehnoloģijas un augstvērtīgu dizainu. Peugeot 308 būs lieliski piemērots gan jauniem, aktīviem cilvēkiem, gan kalpos kā uzticams ģimenes auto, un to ir atzinīgi novērtējuši autonozares eksperti.

Laimējot Peugeot 308 lietošanu uz gadu, balvā iekļautas arī visas nepieciešamās servisa apkopes, atbilstošās sezonas riepas un to maiņa, kā arī apdrošināšanas polises – Kasko un OCTA. Izaicini sevi un brauc ar jaunu auto!

Plašāka informācija par loteriju un reģistrācija pasākumiem: www.maratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu