Kambala grasās iziet ringā pret labi zināmo «policistu» Jablonski

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala septembrī gatavojas aizvadīt boksa cīņu pret labi zināmo hokeja kausli Džeremiju Jablonski, informē «Tatneftarena.ru».

Abu sportistu cīņa paredzēta 4.septembrī Kazaņā, kur plānots «Tatņeft» kausa izcīņas fināls.

Izciešot diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu, Kambala no 2007. līdz 2008.gadam nolēma pievērsties boksam, profesionāli aizvadot četras cīņas un triumfējot trijās no tām. Pēc soda izciešanas centra uzbrucējs 2008.gada nogalē atgriezās basketbolā, turklāt samērā veiksmīgi.

Basketbolista karjeras laikā Kambala Kazaņā ieguva lielu popularitāti, pārstāvot šīs pilsētas klubu «Unics».

Šo sezonu 36 gadus vecais Kambala pavadīja Latvijas komandā «Barons»/LDz, taču publiski nekad nav slēpis savu mīlestību pret boksu.

Tikmēr Jablonskis lielu popularitāti ieguva, spēlējot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Podoļskas «Vitjaz». Pašlaik 35 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs 2011./2012.gada sezonā bija viens no galvenajiem turnīra «policistiem», taču savas agresivitātes dēļ nereti izpelnījās sodu arī no KHL vadības puses.

Šajā sezonā Jablonskis izpelnījies epizodisku lomu Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandā Ontario «Reign», kur spēlē arī latviešu aizsargs Ralfs Freibergs. Arī kanādietis savulaik aktīvi pievērsies boksam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu