Mārtiņš Sproģis kļūst par Latvijas čempionu kaitborda slaloma disciplīnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 11. jūlijā, Liepājā Karostas teritorijā Latvijas kaitborda atklātā čempionāta slaloma disciplīnā par uzvarētāju kļuva Mārtiņš Sproģis, šo titulu iegūstot otro reizi, informē Latvijas Kaitsērfinga asociācija (LKA).

Uzvarētājs tika noskaidrots sešu braucienu kopvērtējumā.

Otro vietu izcīnīja Jonatans Šterns, trešais palika Mindaugs Joniks no Lietuvas.

Sacensības notika kaitbordam ideālos laika apstākļos - pūta ZR vējš ātrumā no 15 līdz 20 mezgliem/sekundē.

Latvijas Kaitsērfinga asociācijas valdes priekšsēdētājs Larss Āboliņš pauž gandarījumu, ka kaitborda sportiskās disciplīnas kļūst arvien vairāk un sacensībām piesakās arvien vairāk dalībnieku. Šogad uz sacensībām bija ieradušies arī četri Lietuvas kaitbordisti.

«Katras sacensības ir ļoti nozīmīgas Latvijas kaitbordistu izaugsmei un attīstībai, kā arī nākotnes perspektīvām, jo kaitbords ir potenciālais olimpiskais sporta veids. Latvijas sportistu izaugsme pēdējos gados ir ievērojama un apsveicama,» stāsta Āboliņš.

Savukārt sacensību uzvarētājs Mārtiņš Sproģis uzsver: «Priecājos, ka kaitborda sacensības kļūst arvien populārākas arī skatītāju vidū. To atbalsts ļoti palīdz sportistiem. Savukārt no sportiskā viedokļa šoreiz dažādību sacensībām piešķīra iespēja startēt ar dažāda tipa dēļiem. Tas sacensības padarīja spraigākas.»

Sacensības rīkoja LKA (Latvijas Kaitsērfinga asociācija) kopā ar LVA (Latvijas Vindsērfinga asociācija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu