Vīgants Madonā uzvar PK posmā rollerslēpošanā sprinta distancē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas jaunais rollerslēpotājs Raimo Vīgants piektdien Madonā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa (PK) posmā rollerslēpošanā 200 metru sprinta distancē junioriem, informē Latvijas Slēpošanas savienība.

Vīgants aiz sevis atstāja divus zviedrus Alfredu Buskvistu un Markusu Fredriksonu. Indulis Bikše ieņēma 11. vietu, bet pārējie juniori palika vēl zemāk. Startēja 19 rollerslēpotāji.

Pieaugušo grupā par uzvarētājiem sprintā kļuva Emanuele Bečiss no Itālijas, kurš aiz sevis atstāja norvēģi Ragnaru Bragvinu Andresenu un Vitāliju Smirnovu no Krievijas. Labākais no mājiniekiem bija Artūrs Brants, kurš ieņēma 8. vietu, kamēr Arvis Liepiņš palika 21. vietā, Ingmārs Briedis 23., bet Jānis Puida pēdējā 25. vietā.

Sievietēm uzvarēja Linna Sēmskara no Zviedrijas, kurai sekoja Kira Klaudi no Vācijas un Valentīna Kaminskaja no Baltkrievijas. Labākā no mājiniecēm bija Anda Muižniece, kura ieņēma 10. vietu, kamēr Inga Paškovska bija 11. vietā 13 dalībnieču konkurencē.

Juniorēm uzvarēja Olga Ļetučeva no Krieviajs, sudrabs tika Lisai Bolzanai no Itālijas, bet bronza Sandrai Olsonei no Zviedrijas. Latvijas sportiste Kitija Auziņa bija septītā.

Madonā risinās otrais no trīs PK posmiem rollerslēpošanā. Pieaugušo un junioru grupās kopā startēja 71 sportists no 10 valstīm. Dalībnieki sacentās pilsētas centrā Raiņa ielā 200 metru sprintā brīvajā stilā nelielā kāpumā.

Sestdien dalībnieki sacentīsies 5 km distancē sievietēm un 7,5 km distancē vīriešiem, bet svētdien dalībnieki attiecīgi veiks 10 km un 15 km distances.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu