Amerikāņu duets kļūst par vēsturē pirmajiem pasaules čempioniem sinhronajā peldēšanā pāriem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Amerikāņi Bils Meijs un Kristīna Džounsa svētdien kļuva par vēsturē pirmajiem pasaules čempioniem sinhronās peldēšanas pāru sacensībās.

Krievijā, Kazaņā, notiekošajā pasaules čempionātā ūdens sporta veidos Meijs un Džounsa savāca 88,5108 punktus. Viņiem ar 88,2986 punktiem sekoja krievi Aleksandrs Maļcevs un Darina Valitova, bet pie trešās vietas tika itāļi Džordžo Minisīni un Manila Flamīni.

Jāpiebilst, ka Krievijas sportisti sacensībās startēja tērpos ar Padomju savienības simboliku.

Tikmēr pāru sacensību tehniskajā programmā duetiem labākās bija krievietes Natālija Iščenko un Svetlana Romašina. Šīs valsts sportistes šajā disciplīnā ir nepārspētas jau astoņus gadus, bet Romašina otrajā čempionāta dienā tika pie otrā zelta, jo sestdien uzvarēja arī individuālo sacensību tehniskajā programmā.

Tikmēr daiļlēkšanā pāru sacensībās vīriem no desmit metru tramplīna svētdien zeltu ieguva ķīnieši Aiseņs Čeņs un Jue Liņs.

Pasaules čempionāts risināsies līdz 9.augustam. Peldēšanas sacensības baseinā sāksies nākamās nedēļas nogalē un risināsies futbola stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu