Kalniņš PČ ar jaunu Latvijas rekordu paliek pie pusfināla sliekšņa

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uvis Kalniņš trešdien Krievijas pilsētā Kazaņā sasniedza pagaidām labāko rezultātu pasaules čempionātā (PČ) no Latvijas peldētājiem, uzrādot 17. rezultātu priekšpeldējumā 200 metru kompleksajā peldējumā.

Pusfinālā iekļuva 16 ātrākie. Līdz pusfinālam Kalniņam pietrūka 0,17 sekundes, taču viņa rezultāts - divas minūtes un 0,39 sekundes - ir jauns Latvijas rekords. Klasificēja 47 peldētājus, bet ātrākais bija amerikānis Raiens Lohte, kurš distanci veica 2,49 sekundes ātrāk.

Jānis Šaltāns 100 metru brīvajā stilā ar 51,96 sekundēm uzrādīja 70. rezultātu no 115 startējušajiem. Labāko rezultātu - 48,11 sekundes uzrādīja Dzetao Nins no Ķīnas.

Ceturtdien PČ uz starta izies Aļona Ribakova un Daniils Bobrovs 200 metru brasā, sestdien - Šaltāns 50 metros uz muguras, svētdien - Kalniņš 400 metru kompleksajā peldējumā, kā arī Latvijas vīriešu komanda 4x100 metru kombinētajā stafetē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu