Britu sliktākais bokseris 50 zaudējumu sēriju pārtrauc pret Latvijas sportistu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par britu sliktāko bokseri sauktais Robins Dīkens aizvadītajā nedēļas nogalē pret Latvijas pārstāvi Denisu Korņilovu pārtraucis vairāk nekā 50 zaudējumu sēriju.

Dīkens savu karjeru sāka 2006.gadā un līdz šim vienīgo uzvaru bija guvis pašā pirmajā cīņā. Turpinājumā viņš cieta 51 zaudējumu pēc kārtas, bet nākamo panākumu izcīnīja vien pagājušajā sestdienā četru raundu cīņā pēc punktiem.

Zīmīgi, ka Dīkens savulaik pat zaudējis britu licenci, jo varasiestādes baidījušās, ka viņš nekad nespēs uzvarēt, tāpēc tagad bokseris startē ar Maltas licenci.

«Visi, kuri mani sauca par britu sliktāko bokseri, var apēst savus vārdus - viņi tikai man lika sist stiprāk,» kaujinieciski noskaņots ir uz uzvaru takas nokļuvušais Dīkens. «Šoreiz darīju visu citādāk nekā parasti, un rezultāti ir redzami. Trenējos kā čempions un sestdien es tāds biju.»

Pirms tam amatieru karjerā viņš tika pie 40 uzvarām 75 cīņās, vienreiz aizkļūstot līdz Lielbritānijas jaunatnes čempionāta pusfinālam.

Tikmēr Korņilovam šī bija ceturtā cīņa karjerā, un bokseris cieta trešo neveiksmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu