Brieža nokautētais Čarrs sašauts kebabu ēstuvē Vācijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Pazīstamais Vācijas bokseris Manuels Čarrs, kuru augustā Čečenijā notikušajā cīņā nokautēja latvietis Mairis Briedis, otrdien sašauts kebabu ēstuvē Esenē, vēsta laikraksts «Bild».

Pēc notikušā 30 gadus vecais bokseris nogādāts slimnīcā, bet viņa dzīvībai briesmas nedraud. Tiesa, policija neatklāj cietušā vārdu, taču pēc internetā nopludinātajām fotogrāfijām redzams, ka tas ir Čarrs.

Vietējie mediji vēsta, ka uz sportistu izdarīti četri šāvieni, bet pēc nonākšanas slimnīcā viņam veikta operācija. Pēc aculiecinieku teiktā, uzbrucēji esot pie ēstuves piebraukuši ar automašīnu, izdarījuši šāvienus uz Čarru, bet pēc tam aizbēguši no notikumu vietas.

Augusta otrajā pusē Čarrs aizvadīja cīņu ar Latvijas labāko bokseri Briedi, abiem sacenšoties smagsvaru kategorijā. Latvietis Vācijas otro labāko bokseri nokautēja piektajā raundā.

Libānā dzimušais Čarrs savas karjeras laikā profesionālajā boksā izcīnījis 28 uzvaras, no kurām 16 beigušās ar nokautu, un nu piedzīvojis četrus zaudējumus, no kuriem trīs noslēgušies ar nokautu.

Mačā pirms cīņas ar Latvijas sportistu Čarrs uzvarēja austrālieti Aleksu Līpaju, kurš pērn pretendēja uz Pasaules labākā smagsvaru boksera Vladimira Kļičko čempiona jostu.

Pats Čarrs ar citu ukraini Vitāliju Kļičko cīnījās 2012.gadā, aizvadot dueli par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, taču cieta neveiksmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu