Pārcelta Vladimira Kļičko titulcīņa pret Fjūriju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Boksera Vladimira Kļičko uz vēlāku laiku pārceltā cīņa par pasaules čempiona titulu smagajā svarā pret Taisonu Fjūriju notiks 28. novembrī Vācijas pilsētā Diseldorfā, kur tā bija paredzēta arī sākotnēji.

Ukraiņu bokserim bija jāaizstāv pasaules čempionu tituli Starptautiskās boksa federācijas (IBF), Starptautiskās boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās boksa asociācijas (WBA) versijās pret britu Fjūriju 24. oktobrī, taču cīņu pārcēla, jo treniņā Kļičko savainoja kreisās kājas ikra muskuļa cīpslu.

Piektdien publicētajā paziņojumā Kļičko informējis, ka atveseļošanās notiek sekmīgi un viņš būs gatavs boksēties 28. novembrī.

Fjūrijs, kurš savas karjeras laikā nav piedzīvojis zaudējumus un 24 cīņās guvis 18 uzvaras ar nokautu, var kļūt par pirmo bokseri pēc Lemona Brjūstera (2004. gada 10. aprīlī), kurš uzvarējis Kļičko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu