Bijušais čempions Hejs atgriezīsies boksa ringā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais britu bokseris Deivids Hejs nākamā gada janvārī aizvadīs atgriešanās cīņu, Londonā tiekoties ar 33 gadus veco Marku de Mori no Austrālijas, vēsta «BoxingScene».

«Esmu ļoti priecīgs atgriezties ringā,» sacīja 35 gadus vecais Hejs. «Vienmēr savā karjerā esmu stādījis augstus mērķus un plānoju to turpināt darīt.»

Cīņa notiks 16. janvārī Londonas O2 arēnā.

«Varēju izvēlēties arī vieglāku pretinieku,» BBC citē Heju. «Tomēr nevēlos cīnīties ar nepazīstamu cīkstoni. Viņš ir Top 10 bokseris. Jūtos ļoti labi, jūtos kā jauns bokseris, kaut arī man ir jau 35 gadi.»

Hejs nav boksējies jau trīsarpus gadus. Viņa pēdējā oficiālā cīņa risinājās 2012. gada 14. jūlijā, kad piektajā raundā nokautēja savu tautieti Dereku Čisoru.

Savas profesionāļa karjeras laikā Hejs aizvadījis 28 cīņas, izcīnot 26 uzvaras, no kurām 24 ar nokautu. Savukārt de Mori 33 cīņās guvis 30 uzvaru.

Hejs savulaik bija WBC, WBA un WBO kategoriju čempions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu