Kļičko: Neticēju, ka Fjūrijs mani uzvarēs. Būs revanša cīņa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ukrainas smagsvaru bokseris Vladimirs Kļičko vēlas revanša cīņu pret britu Taisonu Fjūriju, taču vēl nav gatavs atbildēt, kad abu atkārtots duelis varētu notikt.

Fjūrijs sestdien Vācijas pilsētā Diseldorfā notikušajā cīņā pieveica Kļičko, negaidīti atņemot ukrainim Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempiona jostas.

«Revanša mačs būs,» portāls «Sky Sports» citē Kļičko teikto. «Vēl ir par ātru atbildēt, kad tas notiks, taču atkārtots mūsu duelis noteikti būs.»

Arī abu bokseru noslēgtajā līgumā bija punkts, ka Kļičko zaudējuma gadījumā ir tiesības uz revanšu.

«Biju šai cīņai labi sagatavojies, taču Fjūrijs savam augumam bija netipiski veikls. Nekad neticēju, ka viņš mani uzvarēs, taču Fjūrijs to paveica. Cīņas laikā nespēju atrast pareizo distanci, turklāt viņa roku garums mani uztrauca. Centos, bet man neizdevās uzvarēt,» uzsvēra 39 gadus vecais Kļičko.

Arī Vladimira Kļičko brālis Vitālijs, kurš pirms vairākiem gadiem arī bija slavens bokseris, izteicās, ka nu jau bijušais pasaules čempions ir pelnījis revanšu, turklāt ringā viņš atgriezīšoties vēl spēcīgāks.

Vladimirs Kļičko pirms dueļa ar Fjūriju zaudējuma garšu nebija izjutis jau 11 gadus. Ukrainas bokseris karjeras laikā piedalījies 68 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu.

Tikmēr 27 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā karjerā aizvadījis 25 cīņas, gūstot tikpat uzvaru, turklāt 18 no tām noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu