Čempions Fjūrijs: Hejam nekad nedošu iespēju nopelnīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs paziņojis, ka nekad nedos iespēju boksa ringā tikties ar viņu ambiciozajam tautietim Deividam Hejam, kas izteicies, ka viņa boksa stils Fjūriju «absolūti nogalinātu».

«Pēc visa, ko viņš ir izdarījis, pilnīgi droši varu apgalvot, ka Hejs nekad nesaņems iespēju ar mani cīnīties,» izdevumā «Boxingscene» citēts Fjūrijs. «Nekad nedošu viņam iespēju nopelnīt.»

Fjūrijs sestdien Diseldorfā (Vācija) savā īpašumā ieguva Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempiona jostas.

Viņš šokēja boksa pasauli, 12 raundu cīņā pēc punktiem (115:112, 115:112 un 116:111) pieveicot līdzšinējo čempionu Vladimiru Kļičko, kas nebija zaudējis 11 gadus.

«Ja viņš [Hejs] kļūs par WBA jostas galveno pretendentu, lai savāc,» sacīja 206 centimetrus garais bokseris. «Labāk lai boksējas ar Fredu Flinstonu vai Džo Blogsu un nenopelna naudu. Gadījumā, ja viņš kļūs par galveno pretendentu, atstāšu šo jostu vakantu. Lai cīnās ar citu kandidātu, nedošu viņam iespēju nopelnīt.»

Iepriekš Hejs, kurš nesen paziņoja par atgriešanos sportā, divreiz atcēlis cīņas ar 27 gadus veco Fjūriju.

«Viņš zina, ka mans stils absolūti nogalinātu viņa stilu,» BBC sacīja Hejs.

Tikmēr Kļičko revanša cīņa ar Fjūriju varētu notikt nākamvasar slavenajā Vemblija stadionā Londonā, kura ietilpība ir 80 000 vietu.

«Vēlos būt lielisks čempions,» sacīja Fjūrijs. «Gribu to paveikt vēlreiz. Viena lieta, ko varu pateikt par revanšu, tas būs eksplozīvs.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu