Vitālijs Kļičko: Es nepazinu savu brāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušā pasaules boksa čempiona smagsvariem Vladimira Kļičko vecākais brālis Vitālijs Kļičko izteicies, ka zaudētajā cīņā ar britu Taisonu Fjūriju nav pazinis savu brāli, kurš neesot bijis ne labā sportiskā formā, ne cīnījies stratēģiski gudri.

«Šovs tupinās. Esmu daudz dzirdējis par to, ka mūsu cīņas ir garlaicīgas un pirms tām tiek runāts jau par nākamo pretinieku. Cilvēki bija pieraduši, ka Vladimirs vienmēr uzvar. Taču tagad nākamā cīņa, manuprāt, izraisīs milzīgu interesi,» sarunā ar «BoxingScene.com» norādīja 44 gadus vecais Vitālijs Kļičko.

Pagājušajā nedēļā viņa brālis Vladimirs Kļičko zaudēja Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempiona jostas.

Fjūrijam uzvaru (115:112, 115:112 un 116:111) atvēlēja visi trīs tiesneši. Turklāt divi tiesneši deva vienādu punktu skaitu.

«Daudzi eksperti sacīja, ka Vladimiru nav pazinuši. Es tajā skaitā,» sacīja vecākais no brāļiem, kurš vairākus gadus darbojās politikā Ukrainā. «Vladimirs ir viens tehniskākajiem bokseriem pasaulē. Parasti viņam ir laba sportiskā kondīcija un cīnās stratēģiski gudri. Šoreiz gan mēs neredzējām ne labu kondīciju, ne labu tehniku. Par iemesliem runāsim vēlāk.»

«Vladimiram ir milzīgs potenciāls, tāpēc rodas jautājums: revanša cīņā viņš būs optimālajā formā vai zaudējums Fjūrijam bija nejaušība? Tikai viņš pats varēs atbildēt. Atkārtošos, ka mēs neredzējām šo Vladimira gigantisko potenciālu,» sacīja Vitālijs.

39 gadus vecais Vladimirs Kļičko nebija zaudējis 11 gadus. Medijos jau izskanējušas versijas, ka viņa revanša cīņa pret Fjūriju varētu notikt nākamvasar slavenajā Vemblija stadionā Londonā, kura ietilpība ir 80 000 vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu