Denveras «Broncos» trešo reizi triumfē «Super Bowl» izcīņā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēlē - «Super Bowl» izcīņā - svētdien par uzvarētājiem trešo reizi vēsturē kļuva Denveras «Broncos» spēlētāji.

Finālmačā «Broncos», lieliski spēlējot aizsardzībā, ar 24:10 pārspēja Karolīnas «Panthers» vienību.

Jau pirmā ceturkšņa laikā «Broncos» izvirzījās vadībā ar 10:0, bet pārsvaru spēja noturēt līdz pat mača beigām. Viens no uzvaras galvenajiem kaldinātājiem bija 39 gadus vecais Peitons Menings, kurš vairākkārt izcēlās ar lielisku spēli aizsardzībā.

«Esmu priecīgs, ka mums pašiem nevajadzēja spēlēt pret savu aizsardzību,» pēc spēles norādīja Menings, kurš «Super Bowl» izcīņā triumfējis otro reizi karjerā. Iepriekš viņš to 2007.gadā paveica ar Indianapolisas «Colts».

Tikmēr par mača vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts «Broncos» spēlētājs Vons Millers.

Iepriekš «Broncos» prestižajā «Super Bowl» izcīņā bija triumfējuši 1997. un 1998. gadā. Tikmēr viņu fināla pretinieki «Panthers» šajā turnīrā nav uzvarējuši ne reizi.

Pērn par «Super Bowl» čempioniem kļuva Jaunanglijas «Patriots», kas šogad cieta neveiksmi pusfinālā tieši pret «Broncos» vienību.

Uzvarām bagātākā komanda «Super Bowl» vēsturē ir Pitsburgas «Steelers», kas NFL finālspēlē triumfējusi sešas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu