Fjūrijs: Kopš bērnības sapņoju par cīņu «Old Trafford»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielbritānijas smagsvars Taisons Fjūrijs sapņo aizvadīt revanša cīņu (pieprasīja ukrainis Vladimirs Kļičko) slavenā Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras «United» stadionā «Old Trafford». Viņam gan nav izšķiroši svarīgi, kur cīnīties, taču priekšroku dotu kādam no stadioniem Lielbritānijā.

«Ceru, ka cīņa notiks pēc iespējas ātrāk,» raidsabiedrība BBC citē Fjūriju. «Mani neuztrauc, tieši kur tiks aizvadīta cīņa. Ja tas notiks Vācijā, labi. Gribētu gan, lai notiek Lielbritānijā.»

Nesen 27 gadus vecais Fjūrijs atklāja, ka cīņu varētu noorganizēt Katarā, Abū Dabī, Dublinā, Vemblija stadionā un Vācijā.

«Mans sapnis ir aizvadīt cīņu «Old Trafford» stadionā. Kopš bērnības esmu sapņojis par maču stadionā, kurā spēlē Mančestras «United» futbola komanda. Ja nesanāks tur, tad lai notiek Vemblija stadionā, ja ne Vemblijā, tad Kārdifā. Ja ne Kārdifā, tad «Stockport County» stadionā. Esmu gatavs boksēties jebkurā Lielbritānijas stadionā,» neslēpj Fjūrijs.

Fjūrijs pagājušā gada novembra beigās kļuva par Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempionu. Viņš 12 raundu cīņā pēc punktiem (115:112, 115:112 un 116:111) pieveica Kļičko, kas nebija zaudējis 11 gadus.

Revanšs gaidāms maijā vai jūnijā.

206 centimetrus garais Fjūrijs savas karjeras laikā aizvadījis 25 cīņas, uzvarējis visās, no kurām 18 - ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu