Rojs Džonss: Boksera karjeru neesmu noslēdzis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Amerikāņu bokseris Rojs Džonss jaunākais, kuram ir Krievijas pase, noliedzis informāciju par sportista karjeras beigšanu, vēsta «BoxingScene».

Džonss kliedējis izskanējušās baumas, ka boksa cimdus viņš pakāris uz nagliņas. Iepriekš promoteru kompānijas «Patriot» sporta direktors Dmitrijs Lučņikovs izteicās, ka amerikānis boksera karjerai pielicis punktu un tagad koncentrējas mūziķa karjerai.

Pagājušajā gadā Džonss ieguva Krievijas pasi un kļuva par «Patriot» kompānijas goda prezidentu. Tikmēr Ukraina viņu iekļāva nacionālo drošību apdraudošo personu atjaunotajā sarakstā.

«Varu runāt tikai par savas karjeras nākotni. Šo apgalvojumu neteicu es. Nav taisnība, ka esmu atvadījies no boksa. Lai arī tas ir iespējams, lēmums vēl nav pieņemts,» izdevumā «BoxingScene» citēts Džonss.

47 gadus vecais Džonss savas karjeras laikā guvis 62 uzvaras un deviņas reizes atzinis pretinieka pārākumu. Savu pēdējo cīņu Džonss aizvadīja pagājušā gada 12. decembrī Maskavā, kur viņu ceturtajā raundā nokautēja Enco Makarinelli no Velsas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu