Krievi piedāvā Makgregoram 2 miljonus par cīņu MMA turnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Slavenajam Īrijas cīkstonim Konoram Makgregoram (19-3) tiek piedāvāti divi miljoni dolāru par cīņu ar Krievijas sportisti Rasulu Mirzaevu, vēsta «Bleacherreport».

Atgādināsim, ka savstarpēju nesaskaņu dēļ «Ultimate Fighting Championship» (UFC) liedza Makgregoram piedalīties 9.jūlija cīņā pret Neitu Diazu (20-10).

17.jūnijā Krievijas smagsvara cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko «Fight Nights Global» turnīra ietvaros aizvadīs dueli pret Favio Maldonado. Makgregoram tiek piedāvāts šajā turnīrā spēkoties ar vieglā svara cīkstoni Mirzaevu. Krievi, lai redzētu Makgregoru cīnoties pret savu tautieti, gatavi šķirties no 2 miljoniem eiro.

Tomēr Makgregoram šis piedāvājums, visticamāk, būs jānoraida, jo viņam ir spēkā esošs līgums ar UFC.

Pagājušajā nedēļā Makgregors savā oficiālajā «Twitter» profilā paziņoja par karjeras beigām. «Esmu nolēmis likt punktu karjerai. Paldies par sieru (naudu). Tiksimies vēlāk,» rakstīja Makrgregors. Vēlāk UFC prezidents Dena Vaits atklāja, ka Makgregors necīnīsies jūlija UFC200 šovā pret Neitu Diazu (20-10), jo nevēlas doties uz preses konferenci un video filmēšanu.

Pirms nepilniem diviem mēnešiem Makgregors otrajā raundā šokējoši zaudēja (ar žņaugšanas paņēmienu) Diazam. Šī Makgregoram bija pirmā neveiksme UFC čempionātā, tādēļ īrs uzstāja, ka vēlas revanšēties Neitam Diazam.

Kā liecina neoficiāla informācija, Makgregors par 6. marta dueli nopelnīja 12 miljonus ASV dolāru, bet Diazs aptuveni 3,5 miljonus dolāru.

Makgregors ir UFC čempions svara kategorijā līdz 65 kilogramiem. Sākotnēji īram 6. martā bija paredzēta cīņa ar vieglā svara čempionu brazīlieti Rafaelu de Sanjosu, taču viņa veselības dēļ (lauzta kāja) duelis atcelts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu