Perspektīvs MMA cīkstonis traģiskā nelaimē Floridā zaudējis kāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bellator MMA

Traģiskā nelaimes gadījumā kāju zaudējis perspektīvais amerikāņu MMA cīkstonis Džordans Pārsons, vēsta «MMAFighting.com.» Viņu Floridas štata Delrejbīčā notriekusi automašīna, kas no notikuma vietas aizmuka.

Policija turpina noskaidrot notikuma apstākļus.

Atsaucoties uz «MMAFighting» informāciju, «mmaweekly.com» vēsta, ka 25 gadus vecais Pārsons slimnīcā atrodas kritiskā stāvoklī. Turklāt amputēta viņa labās kājas apakšējā daļa.

Slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka Pārsons, šķērsojot ielu, nēsājis audio austiņas, kas apslāpējušas apkārtējos trokšņus. Tādējādi viņš, iespējams, neesot dzirdējis tuvojamies automašīnu.

Policija lēš, ka Pārsonu notriekusi «Range Rover» markas «Sport» automašīna. Pagaidām nav skaidri zināms, kas pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus - sportists vai automašīna.

Incidents pārvilcis svītru Pārsona daudzsološajai cīkstoņa karjerai. Līdz šim viņš izcīnījis 11 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu