Slavenais Meivezers: Ja atgriezīšos, saņemšu deviņciparu skaitli

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Slavenais amerikāņu bokseris Floids Meivezers, kurš ir noslēdzis aktīvās sportista gaitas, neizslēdz savu atgriešanos ringā uz vēl vismaz vienu cīņu.

Pašlaik 39 gadus vecais Meivezers pēdējo cīņu aizvadīja pagājušā gada septembrī, kad izcīnīja uzvaru pār savu tautieti Andrē Berto. Pēc tam pusvidējā svara bokseris paziņoja par karjeras beigām.

Meivezers karjeras laikā izcīnīja 49 uzvaras 49 cīņās, turklāt 26 gadījumos panākumu guva ar nokautu. Tiesa, šobrīd amerikānis neizslēdz iespēju atgriezties ringā, lai šo skaitli noapaļotu.

«Esmu runājis ar telekanāliem CBS un «Showtime», tāpēc pašlaik nevar zināt, kas notiks nākotnē,» atklāja Meivezers, kurš esot gatavs atgriezties divu iemeslu vadīts - naudas dēļ un lai izcīnītu 50. uzvaru. «Arī šobrīd esmu laimīgs. Protams, ja es atgriezīšos, saņemšu deviņciparu skaitli. Droši vien tā būs arī cīņa par čempiontitulu.»

Vienu no savas karjeras lielākajām uzvarām Meivezers guva pagājušā gada maijā, kad ilgi gaidītā cīņā uzveica filipīniešu bokseri Maniju Pakiao. Pēc cīņas laikraksts «Forbes» pavēstīja, ka gada laikā Meivezers nopelnījis 300 miljonus dolāru (259 miljonus eiro).

Karjeras beidzamajā cīņā Meivezeram piederēja pasaules čempiona jostas Pasaules Boksa padomes (WBC) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) versijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu