Bokseris Drozds: Rudenī vai ziemā būšu gatavs cīņai ar Beljū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas bokseris Grigorijs Drozds, kurš savainojuma dēļ zaudēja Pasaules Boksa padomes (WBC) titulu, izteicis vēlmi tikties ringā ar jauno smagā svara (līdz 90,7 kilogramiem) čempionu Toniju Beljū no Lielbritānijas, vēsta Krievijas prese.

36 gadus vecais Drozds apsveicis Beljū ar izcīnīto titulu, kuru brits ieguva svētdien, kad ar tehnisko nokautu trešajā raundā pieveica Kongo bokseri Ilungu Makabu.

«Vispirms vēlos apsveikt Toniju Beljū ar šo nozīmīgo uzvaru. Makabu ir ļoti labs bokseris, un šāda uzvara ir augstā vērtībā. Priecājos, ka laikā, kamēr dziedēju savainojumu, WBC tituls nestāv dīkā,» norādīja Drozds.

«Statuss Champion in recess dod man iespēju aizvadīt WBC titulcīņu brīdī, kad pilnībā būšu atguvies pēc savainojuma, un, protams, es no šim tiesībām negrasos atteikties,» teica Krievijas bokseris.

Pagaidām neskaidra ir Maira Brieža nākamās cīņas norise. Viņš maijā pēc uzvaras pār nigērieti Olanrevaju Durodolu kļuva par WBC titula obligāto pretendentu.

«Treniņus atsāku jau pagājušajā nedēļā, tāpēc būšu gatavs cīņai ar Toniju Beljū rudenī vai ziemā,» izteicies Drozds, kurš savas karjeras laikā aizvadījis 41 cīņu, kurās guvis 40 uzvaras, no kurām 28 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu