Makgregors: Diazs uzvarēja loterijā, un viņš to zina

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijas «Ultimate Fighting Championship» (UFC) Īrijas cīkstonis Konors Makgregors (19-3) augustā ir gatavs revanšēties cīņā amerikānim Neitam Diazam (20-10).

«Šo cīņu uztveru ļoti nopietni,» TBS sarunu šovā «Conan» sacīja Makgregors. «Iepriekšējā reizē šis puisis uzvarēja loterijā. Viņš to zina, un to zinu arī es. 20. augustā es revanšēšos un ar nepacietību gaidu cīņu.»

Viena no šā gada gaidītākajām UFC cīņām risināsies «T-Mobile Arena» 20. augustā Lasvegasā UFC 202 šova ietvaros.

«Ceru, ka viņš negrasās cīnīties tajā muļķīgajā melnajā krekliņā, kuru nekad nav novilcis. To viņš valkā jau 20 gadus,» sacīja Makgregors, kurš joprojām ir čempions līdz 65 kilogramiem.

Sākotnēji īram 6. martā bija paredzēta cīņa ar vieglā svara čempionu brazīlieti Rafaelu dos Anjosu, taču viņa veselības dēļ (lauzta kāja) duelis atcelts.

«Taisnība vienmēr uzvar, un tā notiks vēlreiz. Patiesība ir tāda, ka 20. augustā viņš atkal būs zaudētājs,» uz Makgregora izteikumiem atbildējis Diazs.

Šā gada marta sākumā 27 gadus vecais Makgregors cīņu šovā UFC 196 otrajā raundā šokējoši zaudēja (ar žņaugšanas paņēmienu) Diazam, piedzīvojot savu pirmo neveiksmi UFC.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu