Makgregors: Tik pamēģiniet par mani vēl šaubīties!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

«Ultimate Fighting Championship» (UFC) cīkstonis Konors Makgregors (20-3) pēc revanša cīņas pret amerikāni Neitu Diazu (19-11), kuru skandalozais Īrijas sportists uzvarēja, izteicies, ka nevēlas, lai kāds vēl apšauba viņa cīnītāja spējas.

«Šī man bija ellīgi svarīga cīņa. Visi, sākot ar žurnālistiem un beidzot ar cīkstoņiem, mani mēģināja norakstīt. Viņi teica: ja es zaudēšu, tad manai karjerai pienāks beigas. Centās diskreditēt, ka šīs cīņas dēļ es pakāpos svara kategoriju augstāk. Diazs par mani bija 10 līdz 13 kilogramus smagāks un vienalga centās runāt šādas lietas,» portālā «MMA Fighting» citēts Makgregors.

Uzvaru pusvieglā svara kategorijas cīkstonis Makgregors pār Diazu izcīnīja pēc punktiem: 48-47, 47-47, 48-47, revanšējoties par zaudējumu šā gada marta sākumā.

Par uzvaru 28 gadus vecais Makgregors nopelnīja 3 miljonus ASV dolāru, kas ir lielākā prēmija UFC vēsturē. Savukārt Diazs saņems 2 miljonus ASV dolāru.

«Šī bija elles cīņa, viņš ir sasodīti spēcīgs pretinieks. Tas mani piespieda parādīt labāko, uz ko esmu spējīgs. Lika paskatīties pašam uz sevi, un par to esmu pateicīgs,» sacīja 28 gadus vecais Īrijas cīkstonis.

Pēc cīņas Makgregors pretinieku aicināja ringā tikties vēlreiz, bet zemākā svara kategorijā.

«Toreiz pēc cīņas, kuru zaudēju, visi svinēja manas beigas. Visi par mani sāka šaubīties. Tik pamēģiniet šaubīties tagad,» teica Makgregors.

Tikmēr Diazs norādīja, ka viņš līdz pat pašām cīņas beigām nepieļāva variantu, ka ir zaudējis. «Kamēr nedzirdēju, ka esmu cietis sakāvi, ne sekundi nedomāju, ka esmu zaudējis,» «MMA Fighting» paudis Diazs.

Arī Diazs izteicies, ka vēlas ar Makgregoru aizvadīt trešo cīņu. UFC vadītājs Dena Vaits gan atklājis, ka ar trešās cīņas organizēšanu nesteigsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu