Bolts triumfu Rio un jubileju atzīmē gultā ar brazīliešu studenti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter: @MailOnline

Pasaules ātrākais cilvēks jamaikietis Useins Bolts savas trīs izcīnītās zelta medaļas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs un 30. dzimšanas dienu atzīmējis, balējoties nakts klubā un nakti pārlaidis ar kādu 20 gadus vecu brazīliešu studenti, vēsta britu izdevums «The Sun».

Boltam nebija pretenzijas uzņemtu selfiju jeb pašbildi gultā, kurā viņš redzams kopā ar Džudiju Duarteju, kas fotogrāfijas ievietoja saziņas aplikācijā «WhatsApp». Pēcāk tās nonāca plašas sabiedrības uzmanībā.

Bildēs redzams, ka Bolts studenti ir mīļi apskāvis un viņu skūpsta.

Deviņkārtējam olimpiskajam čempionam ir ilgstošas attiecības, un viņa draudzene Boltu gaidījusi atgriežamies Jamaikā.

Vēlāk Duarteja sociālajos tīklos rakstīja: «Tas ir ļoti negatīvi. Nekad neesmu vēlējusies būt slavena. Es mirstu no kauna.»

Tāpat Bolts savu dzimšanas dienu nosvinēja vienā no Riodežaneiro naktsklubiem, kurā viņš dejoja visai neķītras dejas ar vietējām meitenēm.

30 gadu jubileju Bolts nosvinēja 21. augustā.

Rio olimpiskajās spēlēs Bolts pārrakstīja olimpisko vēsturi, kļūstot par čempionu 100, 200 un 4x100 metru stafetes skrējienā, turklāt visās šajā disciplīnās viņš triumfēja arī iepriekšējās divās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu