WBC prezidents: Briedis tiksies ar Beljū - Floresa dueļa uzvarētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules Boksa padomes (WBC) prezidents Hosē Suleimans apstiprinājis, ka brita Tonija Beljū un amerikāņa B.Dž. Floresa dueļa uzvarētājam nākamā cīņa būs jāaizvada pret Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi, vēsta «Sky Sports».

15. oktobrī Liverpūlē Beljū (27-2-1-KO17) jāaizstāv tituls pirmajā smagā svara (līdz 90,7 kg) cīņā ar Floresu (32-2-1-KO20). Šā paša šova ietvaros cīņu aizvadīs arī līdz šim bez zaudējumiem cīnījies Briedis (20-0-KO17).

31 gadu vecais Briedis kļuvis par WBC pasaules čempiona jostas obligāto pretendentu pēc tam, kad maijā ar tehnisko nokautu devītajā raundā pieveica Olanrevaju Durodolu no Nigērijas.

«Mairis Briedis ir obligātais pretendents, un viņš cīnīsies ar Beljū un Floresa cīņas uzvarētāju,» izdevumam «World Boxing News» norādīja Suleimans. «Mēs nespekulēsim ar lietām, kas varētu notikt, kamēr šī situācija nebūs skaidra. Noteikumi ir skaidri. Tonijam Beljū tika brīvprātīgi ļauts aizstāvēt titulu pret Floresu, un uzvarētājam būs tituls jāaizstāv pret obligāto pretendentu.»

Pagaidām gan nav zināms, ar ko Briedis cīnīsies Liverpūlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu