Rīgas Skeitborda skolas «back to sChOOL» pulcē jaunos skeitbordistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Alksnis

Svētdien, 18. septembrī, Monsterparkā, Kroņu ielā 13 A notiks Rīgas Skeitborda skolas ikgadējais «Back to sChOOL» pasākums, kas tiek rīkots par godu jaunā mācību gada sākumam. Svētki ir tik grandiozi, ka vietējie gladiolu tirgotāji šim pasākumam gatavojās jau kopš vasaras sākuma. Parasti skeitparkā virmo neaprakstāma jautrība un saules zaķi, kas atspīd no bērnu platajiem smaidiem, nebeidz lēkāt pa rampām līdz pat vēlam pusdienas laikam. Šo pasākumu aicināti apmeklēt visi skolēni un absolventi, visi, kas jau brauc un kas vēl tikai plāno sākt skeitot.

Dienas sākumā tiks aizvadīts kopējs treniņš - tā būs lieliska iespēja jaunajiem ieskatīties un iesaistīties nodarbību procesā. Pamēģināt, un saprast, cik skeitot ir forši. Rīgas Skeitborda skolas treneru vadībā bērniem un jauniešiem tiks mācīti skeitborda pamati un triki atbilstoši viņu prasmēm un braukšanas līmenim. Skeitborda teorija vīsies ar praktiskām nodarbībām un raisīs mazajos un lielajos skeitbordistot skeitotprieku.

Tam sekos skeitborda sacensības jaunākajā un vecākajā grupā - vairākās disciplīnās: race, hppie jump un freestyle. Race disciplīnā jaunieši tiks sadalīti pāros vai nelielās grupās atkarībā no sacensību dalībnieku skaita, un to uzdevums būs pēc iespējas ātrāk veikt konkrētu maršrutu/trasi - uzvar ātrākais.

Hippie jump disciplīnā labākais būs tas, kurš pārvarēs augstāko latiņu, zem tās palaižot apakšā dēli, bet pats pārlecot tai pāri. Freestyle disciplīnā skeiteri rādīs trikus jam formātā, braucot pa pāriem vai nelielās grupās, atkarībā no dalībnieku skaita. Skeitborda skolas nekorumpētie, bet kompetentie skolotāji vērtēs triku sarežgītību, skeitparka izmantojumu, braukšanas stilu un ātrumu.

Dienas noslēgumā salūta vietā šausies gaisā triku paraugdemonstrējumi no vieniem no labākajiem Latvijas skeitbordistiem: Kristapa Jūdra, Artūra Bogdanoviča, Arta Amoliņa, Armanda Blumfelda.

Būs arī pārsteigumi un balvas no atbalstītājiem: ELEMENT, Monsterparks, Boards.lv, DC, VANS, LAIMA un Fritz kola. Fondā ir ELEMENT dēļi, mugursomas, t-krekli, riepiņas, Monsterparks mēneša abonements, kedas un krekli no DC, saldumi no LAIMAS un slāpes remdējošā «Fritz-kola» bio limonāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu