«Transact Pro» regbisti Rīgā piekāpjas «Baltrex»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otro zaudējumu «Top līgas» sacensībās piedzīvojusi regbija kluba «Miesnieki» komanda «Transact Pro», kas savā laukumā ar 24:45 atzina pašreizējo čempionu Šauļu «Baltrex» pārākumu. Pirmais aplis noslēgts ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem.

Maču veiksmīgāk sāka mājinieki - vairākas veiksmīgas Elmāra Šefanovska darbības atnesa piezemējumu Feivoram Madukam. Juris Iesalnieks iesita ļoti sarežģītu realizācijas sitienu, panākot 7:0. Atbilde ilgi nebija jāgaida - jau pēc dažām minūtēm Martins Ljanzbergs atbildēja ar piezemējumu (7:5). Iniciatīvu pārņēma viesi, kas daudz spēlēja ar bumbu un izprovocēja vairākus noteikumu pārkāpumus. Vītars Blošķis iesita divus soda sitienus, panākot jau četru punktu pārsvaru (7:11).

Uz viesu izrāvienu «Transact Pro» atbildēja ar piezemējumu. Feivora Maduka individuālu reidu ar piezemējumu noslēdza Viktors Silvoniks (12:11). Līdz puslaika izskaņai «Baltrex» vadību atguva. Vispirms Blošķis ar soda sitienu panāca divu punktu pārsvaru, bet vēlāk izcēlās arī ar piezemējumu. 12:19 - pēc pirmā puslaika septiņu punktu deficīts mājiniekiem.

Otro puslaiku «Transact Pro» sāka vareni. Leno Bramanis ar piezemējumu panāca 17:19, bet mirkli vēlāk teicams Toma Asejeva solo gājiens atnesa uzreiz septiņus punktus. Piezemējums pašam, viegls realizācijas sitiens Iesalniekam, un jau 24:19.

Taču tie izrādījās mājinieku pēdējie punkti šajā spēlē. Vispirms «Baltrex» ātri atbildēja ar diviem piezemējumiem, panākot 24:33, bet vēlāk spēli prasmīgi noveda līdz uzvarošām beigām. 24:45, «Baltrex» komanda svinēja otro uzvaru, «Transact Pro» nācās samierināties ar otro zaudējumu.

Nākamā spēle jau pēc nedēļas, 24. septembrī, kad Rīgas Tehniskās koledžas laukumā «Transact Pro» uzņems turnīra līdervienību «Vairas/Kalvis». Abu komandu pirmajā mačā «Vairas/Kalvis» uzvarēja ar 20:17.

«Transact Pro» sastāvs: Guntis Cirša (Andžejs Zarakovskis), Edgars Cīrulis (Āris Andersons), Toms Asejevs, Dāvis Pērkons (Emīls Gerasimovs), Raimonds Kripa (Kārlis Garokalns), Viktors Silvoniks, Emīls Balodis (Juris Šimanskis; uz asinīm), Leno Bramanis (Artūrs Alainis), Elmārs Šefanovskis, Jānis Zālmans (Jānis Priede), Ivars Eglis (Andris Andersons), Krists Kruskops, Feivors Maduka, Gunārs Andersons, Juris Iesalnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu