Golfere Jansone paceļas jau uz 24.vietu pirms Eiropas tūres posma noslēdzošās dienas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no Lauras Jansones arhīva

Latvijas golfa spēlētāja Laura Jansone sestdien aizvadīja vēl vienu sekmīgu dienu un pakāpās jau uz dalītu 24.vietu Spānijā notiekošā Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā.

Jansone sestdien sacensību trešo apli veica ar 72 sitieniem jeb tieši teorētiski nepieciešamās normas (PAR) robežās.

Summā Jansone trijās dienās izdarījusi 219 sitienus, jeb trīs virs PAR. Savukārt līdere ar 207 sitieniem ir amerikāniete Beta Alena.

LETA jau vēstīja, ka pēc pirmās dienas Jansone pēc 76 sitieniem bija ārpus labāko sešdesmitnieka, bet otrajā viņa laukumu izgāja ar 71 sitienu un iekļuva starp sportistēm, kas spēlē arī pēdējās divas dienas.

Janvārī Jansone guva savu pirmo uzvaru profesionālajā karjerā, Sidnejā triumfējot Austrālijas tūres posmā. Toreiz viņa laukumu izgāja ar 66 sitieniem, sasniedzot augstvērtīgāko rezultātu profesionāles karjerā, kurā rit ceturtā sezona.

2015.gadā Dāmu Eiropas tūres (LET) sacensībās Jansone desmit posmos nopelnīja 11 016 eiro, kas sekmīgāko spēlētāju sarakstā deva 90.vietu.

Jansone 2012.gadā kļuva par pirmo Latvijas golferi, kura izcīnījusi tiesības spēlēt augstākā līmeņa profesionāļu tūrē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu