Aldo dusmīgs uz UFC, grib lauzt līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīlijas cīkstonis Hosē Aldo (26-2) ir neapmierināts ar «Ultimate Fighting Championship» (UFC) vadību un pieprasījis organizācijai lauzt līgumsaistības, vēsta TV kanāls «Fox Sports».

30 gadus vecais pusvieglā svara cīkstonis, gaidot revanša cīņu ar īru Konoru Makgregoru (20-3), ir noguris no UFC vadītāja Dana Vaita meliem un pieprasa lauzt līgumu. Ja tā notiks, viņš, visticamāk, beigs savu cīkstoņa karjeru.

Šonedēļ tika apstiprināts, ka Makgregors savu nākamo cīņu aizvadīs UFC 205 cīņu šova ietvaros, 12. novembrī Ņujorkā, spēkojoties ar vieglā svara (svara kategorija līdz 70 kilogramiem) čempionu Ediju Alvaresu (28-4).

Aldo paudis neapmierinātību ar UFC, kas viņam piedāvājusi 12. novembrī aizvadīt cīņu ar Maksu Holaveju vai Entoniju Petisu, nevis Makgregoru, kā iepriekš tika solīts.

«Man par pārsteigumu, pagājušajā naktī dzirdēju, ka cīņa starp Makgregoru un Alvaresu notiks. To gan vēl pagājušajā nedēļā Vaits noliedza. Un kas ir vēl sliktāk, ka viņš saglabās savu titulu arī svara kategorijā līdz 66 kilogramiem un saglabās iespēju saņemt divas čempiona jostas vienlaicīgi,» norādīja Aldo.

Iepriekš Vaits izteicies, ka Makgregors nevarēs būt divu jostu čempions.

Aldo vairs netic Vaita solījumiem un pieprasījis lauzt līgumu ar UFC.

«Pēc visa, kas noticis, es vairs nevaru uzticēties prezidentam Danam Vaitam - visu nosaka Konors Makgregors. Neesmu Makgregora sabiedrotais un pieprasīju lauzt kontraktu ar UFC. Pārāk bieži esmu piemānīts, un vairs nav vēlmes cīnīties. Saprotu, ka Konors ir peļņas avots, bet viss ir aizgājis pārāk tālu. Tas vairs nav sports, bet gan īsts cirks. Tagad vēlos tikai vienu: dzīvot savu dzīvi un lai viņi dzīvo savējo,» izdevumā «MMAFighting» paudis Aldo.

Brazīlijas cīkstonis savas karjeras laikā piedzīvojis vien divus zaudējumus, tostarp pagājušajā gadā Makgregoram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu