Makgregors: Mana prognoze? Alvaresu nokautēšu jau pirmajā raundā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Īrijas cīkstonis Konors Makgregors (20-3) prognozē savu uzvaru Ņujorkas UFC205 cīņu šovā pret amerikāni Ediju Alvaresu (28-4).

«Ko tu plāno izdarīt? Neko,» preses konferencē Makgregors retoriski vaicāja Alvaresam. «Aizver savu sasodīto muti. Es valdu pār Ņujorku. «Mystic Mac» (Makgregora iesauka) prognozē, ka Alvaresu nokautēšu pirmajā raundā.»

Vieglā svara čempions Alvaress un Makgregors spēkosies 12.novembrī Ņujorkā. Šis ir pirmais UFC cīņu šovs, kas norisināsies Ņujorkas pilsētā.

«Alvaresam ir vājš žoklis. Savas karjeras laikā viņš jau ir ticis nokautēts. Viņš ir ļoti laimīgs atrasties šajā pozīcijā,» skaidroja Makgregors.

32 gadus vecais Alvaress par vieglā svara čempionu kļuva šā gada 7.jūlijā, kad no troņa gāza brazīlieti Rafaelu do Saņjosu.

Tikmēr Makgregors, kas ir čempions svara kategorijā līdz 65 kilogramiem, pēdējās divas cīņas aizvadīja pret Neitu Diazu.

Uzvaru pusvieglā svara kategorijas cīkstonis Makgregors pār Diazu izcīnīja pēc punktiem: 48-47, 47-47, 48-47, revanšējoties par zaudējumu šā gada marta sākumā. Pēc piecu raundu asiņainās cīņas Makgregors pretinieku aicināja ringā tikties vēlreiz, bet zemākā svara kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu