Felpss vēl pirms Rio olimpiskajām spēlēm apprecējies

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Visu laiku titulētākais olimpietis Maikls Felpss vēl pirms Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, kurās viņš izcīnīja piecas zelta un vienu sudraba medaļu, slepus apprecējies, kas gan atklājies tikai tagad.

ASV laikraksts «Arizona Republic» publicējis Felpsa laulību apliecību, kas vēsta, ka slavenais peldētājs 13.jūnijā par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Nikolu Džonsoni.

Kāzas notikušas lielā slepenībā, mēnesi pēc tam, kad bijusī «Miss Kalifornija» titula ieguvēja Džonsone leģendārajam Felpsam dāvāja dēlu Būmeru.

Šobrīd 31 gadu vecais Felpss Riodežaneiro aizvadīja savas piektās un noslēdzošās olimpiskās spēles karjerā. Piecu Olimpiāžu laikā Felpss izcīnīja 23 zelta, trīs sudraba un divas bronzas godalgas, kas viņu padara par visu laiku titulētāko olimpieti.

Felpss pēc 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm paziņoja par karjeras beigām, taču pēc pāris gadiem mainīja savas domas un atgriezās sportā.

Riodežaneiro viņš trīs no piecām zelta godalgām ieguva stafešu distancēs, taču spēja uzvarēt arī savās iecienītajās 200 metru tauriņstila un kompleksā peldējuma distancēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu