Makgregors: Tiklīdz ieguvu licenci, Meivezers ir prom

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kolorītais Īrijas UFC cīkstonis Konors Makgregors (21-3) vēlreiz apstiprinājis, ka ir gatavs aizvadīt boksa cīņu ar neuzvarēto amerikāņu boksa zvaigzni Floidu Meivezeru. Viņš gaida potenciālā pretinieka atbildi.

«Pie velna Floida menedžeri! Lai pasaka man visu sejā,» izdevumā «Boxing Scene» citēts 28 gadus vecais Īrijas cīkstonis. «Saņēmu boksera licenci, un Floids tagad ir Bahamu salās. Pirms minūtes viņš gan vēl bija šeit. Tiklīdz ieguvu licenci, Meivezers ir prom.»

Boksera licenci Makgregoram piešķīra Kalifornijas štata sporta komisija.

«Esmu ieguvis šo licenci, un tagad kārta viņu solim. Kamēr es to saņēmu, Floida menedžeris sāka runāt, ka viņam par mani nav nekāda darīšana. Nu ko, man jau arī nav. Negribi cīnīties - nav problēmu. Ja neskaita Floida cīņu ar Meniju Pakjao, visi pārējie lielie cipari pieder man. Man Floids nav vajadzīgs, bet boksera licence man ir,» pastāstīja Makgregors.

Jau ilgāku laiku klīst runas, ka UFC lielākā zvaigzne Makgregors varētu aizvadīt boksa maču ar amerikāņu leģendu Floidu Meivezeru (49-0), kas esot pielicis punktu sportista karjerai.

Makregors nesen vēl izteicās, ka viņš par 100 miljoniem ASV dolāru ir gatavs spēkoties ar Meivezeru. Tikmēr pats Meivezers sevi salīdzināja ar ziloni, bet Makgregoru ar skudru.

Makgregors 12. novembrī pēc uzvaras pār amerikāni Ediju Alvaresu (28-5) kļuva par divu svara kategoriju (pusvieglā un vieglā) čempionu jostu ieguvēju. Vienu no jostām UFC grasās īram atņemt.

«Viņi cenšas man atņemt jostu, bet tā joprojām ir pie manis mājās,» izdevumā «MMA Fighting» norādīja Makgregors. «Joprojām esmu divu kategoriju čempions. Esmu redzējis visus šos rakstus, bet vēl nevienam citam neesmu redzējis jostu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu