Vai «jaunie» sporta spēļu komentētāji zina vairāk par leģendāro Kreipānu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta un erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru ik otrdienu plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV, šonedēļ savu erudīciju sporta jautājumos pārbaudīs spēļu komentētāji. Spēkiem mērosies futbola spēļu «balss» Ilvars Koscinkēvičs un hokeja spēļu komentētājs Edgars Lūsiņš, kā arī basketbola spēļu komentētāji Niks Gaigalietis un Artūrs Šēnhofs.

Vai sporta eksperti spēs pierādīt savas zināšanas tik dažādos jautājumos par nozares aktualitātēm? Jo viņiem būs jāzina viss - gan dokumentālās filmas par Djego Maradonu režisors, gan izcilākais NASCAR pilots ar iesauku «Karalis», kā arī paukotāju sasveicināšanās paradumi. Vai viņi zinās vairāk par leģendāro sporta komentētāju Kreipānu? Un kura no komandām uzvarēs šoreiz?

Jautājums par serbu režisoru, kurš 2008. gadā uzņēma dokumentālu filmu par Maradonu, Ilvara Koscinkēviča un Edgara Lūsiņa komandai izrādīsies īpaši ciets rieksts. Kamēr puiši meklēs pareizo atbildi, pretinieki līksmos un neslēps, ka tā jau rokā! Vai režisoru nosaukt izdosies arī futbola un hokeja komentētājiem?

Niks Gaigalietis, kā arī Artūrs Šēnhofs ilgi šaubīsies par pareizo atbildi jautājumā par vienu no visu laiku labākajiem NASCAR pilotiem ar iesauku Karalis, kurš animācijas filmiņā «Vāģi» ierunājis sacīkšu automašīnu ar numuru 43 – Kingu. Turklāt, lai iegūtu 50 punktus, viņi izmantos papildiespēju, atklājot trīs atbilžu variantus. Vai viņi spēs uzminēt īsto atbildi?

Šķietami vienkāršais, taču tik erudītais jautājums par to, kuru roku pirms cīņas viens otram paspiež paukotāji, basketbola komentētāju komandai būs īsts izaicinājums. Vai viņi paspiež labo vai kreiso roku? Varbūt sasveicinoties izmanto pavisam citu žestu? Noskaidro jau otrdien plkst. 22:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?»

Iepazīsti šīs nedēļas spēlētājus

Viena no komandām startēs hokeja komentētājs un hokejists Edgars Lūsiņš, kā arī futbola komentētājs Ilvars Koscinkēvičs. Edgars atzīst, ka viņu iedvesmo Artūrs Irbe, kā arī Pirmās Formulas sacensības. Savukārt Ilvars atklāj, ka brīvajā laikā labprāt skrien un raksta dzeju – taču to nedara vienlaicīgi. Ja varētu pārņemt savā varā laiku, Ilvars labprāt klātienē noskatītos leģendārā Jāņa Daliņa soļojumu 1932. gada Olimpiādē. Savukārt Edgars, raksturojot sevi kā atbildīgu, atsaucīgu un laipnu cilvēku, attiecībā uz pretiniekiem ir tiešs un novēl viņiem – zaudēt!

Spēkus otrajā komandā apvienojuši divi bijušie basketbolisti – šobrīd komentētāji - Niks Gaigalietis un Artūrs Šēnhofs. Niks mīl ceļot un spēlēt tenisu, bet par izcilākajiem sportistiem sauc Kobi Braientu un Rodžeru Federeru. Toties Artūrs atklāj, ka aizrāvies ar golfa spēli, bet lielisko sportistu titulu labprāt piešķirtu diviem latviešiem - Ernestam Gulbim un Kristapam Porziņģim. Savukārt pretinieku komandai biedri novēl izbaudīt spēli un ... nekļūdīties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu