Latvijā dzimušais UFC cīkstonis: Ja uzvarēšu, būšu pasaules TOP10

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/MishaCirkunov/photos

Latvijā dzimušais «Ultimate Fighting Championship» (UFC) cīkstonis Miša Cirkunovs (12-2) atklājis, ka sevi uzskata par kanādieti.

Šīs nedēļas nogalē Cirkunovs UFC206 cīņu šovā Toronto spēkosies ar ukraini Ņikitu Krilovu (21-4).

«Viņa lielākais ierocis ir spērieni ar kājām. Ņikita ir labs un spēcīgs atlēts. Tomēr tas nav galvenais, jo šobrīd akcentu lieku uz savām prasmēm. 10. decembrī darīšu visu, lai ringu pamestu kā uzvarētājs,» stāstīja Cirkunovs.

«Ja es uzvarēšu šo cīņu, esmu 100% pelnījis atrasties pasaules TOP10,» atzina Latvijā dzimušais cīkstonis. «Visi, kuri redzējuši manas cīņas, saprot, ka mani vairs nedrīkst ignorēt. Esmu nokautējis izcilus pasaules cīkstoņus.»

«Šeit Kanādā es ierados kā imigrants. Pēc tam man bija ļoti liela depresija. Kanādu esmu pārstāvējis četros dažādos sporta veidos. Sevi uzskatu par kanādieti,» atklāja Cirkunovs.

Cirkunovs UFC debitēja pērnā gada augustā, kad pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica amerikāni Danielu Džoliju. Savā otrajā cīņā viņš februārī otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Aleksu Nikolsonu, bet trešajā duelī uzveica Jonu Kutelabu no Rumānijas.

Saikni ar Latviju Cirkunovs nav zaudējis un, piemēram, pērn par debiju UFC savā tvitera kontā paziņoja latviski.

Cirkunovs ir tikai otrais Latvijas cīkstonis, kurš noslēdzis līgumu ar UFC, - 1997. gadā zem šīs organizācijas karoga vienu dueli aizvadīja divkārtējais Eiropas čempions amatieru boksā Jurijs Vauļins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu