Aldo nodēvē Makgregoru un viņa treneri par «sūda gabaliem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Brazīliešu MMA cīkstonis Hosē Aldo (26-2) veltījis asus vārdus Īrijas cīkstoņa Konora Makgregora (21-3) un viņa trenera Džona Kavano virzienā.

Makgregors pirms nepilna mēneša, uzveicot Ediju Alvaresu (28-5), izcīnīja UFC čempionu titulu vieglā svara kategorijā, bet supervieglā čempiona jostu īrs ieguva pagājušā gada decembrī, kad 13.sekundē nokautēja Aldo. Tomēr ģimenes apsvērumu dēļ Makgregors paņēmis gandrīz gadu ilgu pauzi, tādēļ supervieglā svara josta atkal atgriezās Aldo rīcībā.

«UFC jau ilgu laiku ir bardaks... Ne tikai priekš manis, bet jau ilgu laiku pirms tam. Tagad apkaunotas ir abas svara kategorijas - vieglā un supervieglā,» sacīja Aldo, kas uzskata, ka Makgregoram tiek dotas lielākas priekšrocības nekā citiem cīkstoņiem.

«Neskatoties ne uz ko, čempions esmu es. Man vienalga, ko Makgregora treneris teica. Kas vispār ir viņa treneris? Es viņu nezinu. Viņi abi divi ir sūda gabali,» izteicās brazīliešu cīkstonis.

Šogad Makgregors bija jau aizvadījis divas cīņas, kurās spēkojās ar amerikāni Neitu Diazu (20-10). Pirmajā cīņā ar žņaugšanas paņēmienu triumfēja Diazs, bet otrajā duelī Makgregoram izdevās revanšēties pēc punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu