Monsterparkā uz skeitbordistu «eglīti» ieradās arī Zī un Zē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Priekpilno Ziemassvētku gars šajā nedēļas nogalē sasniedza arī Monsterparku, kur svētdien, Ceturtās Adventes ieskaņās, notika neparasta skeitbordistu «eglīte» ar meistarklasēm, stafetēm, sacensībām un, protams, arī pārsteiguma dāvanām. Taču par galveno pārsteigumu bērniem un jauniešiem kļuva Salaveču - Zī un Zē, «Zelta Zivtiņas» reklāmas varoņu ierašanās.

Zī un Zē ne vien palīdzēja skeitborda entuziastiem izkustēties, bet arī paši startēja dažās disciplīnās, kuras dalībniekiem tika piedāvātas trīs - Mouse Race, Hippie jump un Free style vecākiem un pieredzējušākiem skeitbordistiem. Reklāmu varoņiem, jo īpaši Zē, dēlis ir sirdslieta, pārvietošanās līdzeklis un viena no svarīgākajām nodarbēm kopš bērnības.

Kopā ar Zī un Zē «eglītē» piedalījās skeitbordisti no piecu gadu vecuma. Disciplīna Mouse Race tika rīkota divos posmos – iesācējiem un jau pieredzējušiem sportistiem. Iesācēju grupā uzvaru guva Rolands Cīrulis, otrajā un trešajā vietā ierindojās Dženifera Tukiša un Emīls Fals.

Savukārt starp pieredzējušajiem skeitbordistiem labākais šajā stafetē bija Dāvis Melnis, otrais rezultāts ir Kārlim Strīģelim, un trešo vietu izcīnīja Zē, bet savu vietu un līdz ar to arī balvu piešķīra savam favorītam.

Hippie jump disciplīnā pirmo vietu izcīnīja Kārlis Strīģelis, otrā vieta ir Ingūnai Skujiņai un trešais ir Dāvis Melnis. Un pēdējās Free style sacensībās jaunieši sarindojās šādi – pirmajā vietā Artūrs Jansons, viņam seko Dāvis Melnis un Valters Lūriņš. Atbalstītāju rūķi visiem uzvarētājiem un dalībniekiem bija nodrošinājuši pārsteiguma dāvanas, kuras bērniem un jauniešiem pasniedza salaveči Zī un Zē.

Skeitbordistu «eglīti» svētdien Monsterparkā, Kroņu ielā 13, rīkoja Rīgas Skeitborda skola, kas galvaspilsētā aktīvi atbalsta jaunos sportistus un attīsta skeitborda kultūru kopumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu