Uz Kļičko un Džošuas cīņu pārdotas vairāk nekā 80 000 biļešu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Uz Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona brita Entonija Džošuas un titula pretendenta ukraiņa Vladimira Kļičko cīņu slavenajā Vemblija stadionā pārdotas vairāk nekā 80 000 biļešu, vēsta «Sky Sports».

Ilgi gaidītā smagsvaru cīņa risināsies 29. aprīlī Vemblija stadionā, kas spēšot uzņemt ap 90 000 skatītāju. Līdz ar to tiks uzstādīts boksa cīņas apmeklējuma rekords.

Tiek ziņots, ka biļešu pārdošanas otrā kārta tika aktivizēta 16. janvārī un tās izķēra stundas laikā.

Gaidāmais duelis būšot nozīmīgākais britu boksa vēsturē.

Decembrī Džošua Mančestrā trešajā raundā nokautēja amerikāni Ēriku Molinu, izcīnot savu 18. uzvaru tikpat aizvadītajās cīņās. Turklāt ikreiz viņš to paveicis ar nokautu.

«Tā būs cīņa, kas vienā vakarā var izmainīt manu statusu no čempiona par leģendu,» janvāra sākumā izdevumam «BoxingScene» sacīja 27 gadus vecais Lielbritānijas bokseris. «Šī cīņa, kurai tiks pievērsta milzu uzmanība, var mainīt arī līdzjutēju attieksmi pret mani.»

Džošuas rīcībā ir arī mazāk prestižā Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) pasaules čempiona josta, turklāt duelī ar 40 gadu veco Kļičko notiks cīņa arī par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu