Sākusies «Ghetto Games» ekspedīcija Filipīnās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolands Rekke (Ghetto TV)

Ghetto Games komanda 8 cilvēku sastāvā ir devusies uz Filipīnas galvaspilsētu Manilu, lai pētītu vietējās ielu sporta aktivitātes, vadītu basketbola un ielu deju treniņus, kā arī tiktos ar vietējiem līderiem, lai veidotu pasaules mēroga ielu sporta un kultūras kopienu, informē Ghetto Games pārstāve Laura Dabare.

«Mēs uzrunājam cilvēkus, kuri savu dzīvi velta urbānajai kultūrai un nelabvēlīgajām apkaimēm,» teica Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans. «Mēs stāstām par savu pieredzi un iedvesmojamies no viņu, lai veidotu pasaules mēroga ielu sporta un kultūras kopienu, izveidojot īpašu interneta platformu.»

«Ghetto Games akadēmija, kurā iespējams apgūt dažādas iemaņas un piedalīties mūsu pasākumu organizēšanā, ir atvērta jauniešiem no visas pasaules.» norādīja Ghetto vasaras akadēmijas līdere Sanda Brūna. »Šobrīd strādājam pie tā, lai arī citu valstu pilsētu pašvaldības atbalstītu vietējos līderus, kuri vēlas pārņemt Ghetto Games praksi, organizējot ielu sporta pasākumus nelabvēlīgās apkaimēs, pozitīvi ietekmējot tajās augošo jaunatni.»

Ghetto Football līderis Antons Semeņaks, kurš Ghetto Games sastāvā devies uz Manilu, atzīst, ka ir liels prieks par pirmo tikšanos ar šo pilsētu, un emocijas, redzot Āzijas kontrastus, ļoti iedvesmo. Jaunais līderis atzīst, ka šeit jūtas kā atgriežoties savas bērnības Rēzeknē.

Ekspedīcijas vlogam iespējams sekot Ghetto TV kanāla vietnē www.youtube.com (ej.uz/a9v9).

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītāju savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu