UFC čempions Vudlijs drošs, ka Meivezers ar Makgregoru tiksies ringā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

MMA cīkstonis Tairons Vudlijs (16-3-1), kurš ir UFC pusvidējā svara čempions, uzskata, ka boksa cīņa starp UFC īru cīkstoni Konoru Makgregoru un karjeru noslēgušo amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru notiks, turklāt 2017. gadā.

«Uzskatu, ka šī cīņa notiks šogad,» kanālam «Fox Sport» sacīja Vudlijs. «Man ir stingra priekšnojauta, ka tā tas būs.»

Preses izdevumos jau labu laiku klīst runas par abu sportistu iespējamo dueli. Iepriekš vairāk par to runāja Makgregors, bet nesen savu vārdu teica līdz šim nezaudējušais Meivezers.

Viņš atklāja, ka sarunas starp abām pusēm notiek un vadošo lomu uzņēmušies Meivezera pārstāvji. Tie Īrijas cīkstonim par cīņu piedāvājuši 15 miljonus ASV dolāru un daļu ienākumu no dueļa TV translācijas.

Vēlāk UFC prezidents Dana Vaits abiem cīkstoņiem piedāvāja pa 25 miljoniem ASV dolāru. Meivezers gan iepriekš norādījis, ka viņa honorārs ir 100 miljoni.

39 gadus vecais Meivezers karjeras aizvadītajās 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras.

Pagājušā gada beigās Makgregoram Kalifornijas štata sporta komisija izsniedza boksera licenci. Iepriekš Meivezers neslēpa, ka vienīgais pretinieks, kura dēļ viņš atgrieztos ringā, būtu tikai Makgregors.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu