Nurmagomedovs draud salauzt Fergusonam roku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Krievijas MMA cīkstonis Habibs Nurmagomedovs (24-0) uzskata, ka viņš UFC209 cīņu šovā pārliecinoši izrēķināsies ar Toniju Fergusonu (22-3).

«Mana cīņa notiks 4.martā, es iegūšu pagaidu čempionu jostu. Pēc tam es kaušos ar Konoru Makgregoru un piebeigšu viņu. Mans MMA rekords ir 24-0, bet UFC tas ir 8-0. Tas ir traki, bet esmu spējīgs uz visu,» skaidroja krievu cīkstonis.

«Ja Tonijs iedos man savu roku, es to vienkārši salauzīšu. Tāpat kā to izdarīja Frenks Mirs savam pretiniekam Nogueru,» piebilda Nurmagomedovs.

Sākotnēji viņu cīņa tika plānota pagājušā gada nogalē «UFC 207» cīņu šovā, taču cīkstoņi nespēja vienoties par finansiālo pusi. Fergusons vēlējās saņemt tikpat lielu honorāru, cik Nurmagomedovs.

Nurmagomedovs savu 24. uzvaru tikpat aizvadītās MMA cīņās izcīnīja 12. novembrī Ņujorkā, kad pieveica amerikāni Maiklu Džonsonu. Traumatiskais krievu cīkstonis savu lielisko rekordu pārsvarā sasniedzis, spēkojoties Krievijā un Ukrainā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu