Makgregoru cīņā pret Meivezeru varētu trenēt slavenais Fredijs Roučs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Fredijs Roučs varētu kļūt par MMA cīkstoņa Konora Makgregora (21-3) treneri boksa duelī pret leģendāro Floidu Meivezeru (49-0).

56 gadus vecais Roučs sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem atklāja, ka viņam Meivezers esot piedāvājis trenēt Makgregoru. Tomēr Roučs vairījās no atbildes, vai viņš varētu piekrist šādam piedāvājumam.

«Viens sitiens var mainīt visu. Tādā sportā mēs esam. Es nenorakstītu Makgregoru pirms laika. Ja Makgregors sit, tad sit viņš spēcīgi,» skaidroja Roučs.

Šobrīd Makgregors un Meivezers cenšas vienoties par nosacījumiem un naudas summām, lai varētu aizvadīt savstarpēju boksa cīņu.

Meivezera un UFC vieglās divīzijas čempiona Makgregora (21-3) iespējamā tikšanās boksa ringā tiek apspriesta ilgāku laiku. Amerikānis publiski izteicās, ka Makgregoram piedāvā 15 miljonus ASV dolāru par cīņu, kamēr viņa paša honorārs esot 100 miljoni.

Iepriekš presē izskanēja informācija, ka UFC vadītājs Dana Vaits katram no cīkstoņiem solījis pa 25 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu